Paddenstoelen

Ik ben een midweekje in Arcen om even helemaal te ontstressen. Het is hier prachtig. Vandaag ben ik naar het nationaal park de Maasduinen geweest. Dit bos is nu heel kleurijk in de herfst. Het is heel inspirerend om in de natuur te zijn. Er zijn zo veel mooie plekken hier, daar kan ik echt van genieten. Ik ben opzoek gegaan naar paddestoelen en die heb ik gevonden! Het leek me leuk om de paddenstoelen van heel dichtbij te fotograferen. Zo kan je het eens van een ander perspectief beleven. Het wordt zo een beetje sprookjes achtig. Het is net of het kleine huisjes zijn of je een andere wereld(je) instapt. Ik heb hier 1 foto bijgevoegd.

Cadeaupakket

Van de zwangerschapsshoot die ik van Marianne heb gemaakt, heb ik een mooi cadeau pakket samen gesteld. Voor elke shoot kan zo’n pakket erbij gekozen worden. En natuurlijk zelf samen gesteld worden. De foto’s kan ik gewoon naar je toe sturen via de e-mail, maar het is ook leuk om er net iets meer mee te doen.

Opties zijn:

  • een usb stick in een mooi doosje met de foto’s erop.
  • 1 of meerdere foto’s afgedrukt op maximaal A3 formaat.
  • Lijsten in verschillende stijlen.

Continue Reading →

Portret foto’s website

Een paar dagen geleden heb ik samen met Lotte van 22 jaar een paar portretten geschoten voor haar website. Ze is ‘Visual story teller’ dus moesten de portretten een kunstzinnig tintje hebben. Na wat locatie onderzoek zijn we samen een middagje naar de havens van Scheveningen geweest en hebben daar met prachtig licht, de stoere locatie en haar vintage look kleding mooie portretten gemaakt. Ik vond de shoot super inspirerend. Ik heb hiervan mijn favoriet toegevoegd en de rest kan je vinden bij mijn portfolio Lotte.

Made with by Colormelon